Your videomaker

Geoffrey hier! Of lekker simpel ‘Geo’ in het kort.
Videomaker, meditatiedocent (pratyahara en dhyana), founder van HappyZenHeart en ook nog eens bedreven met WordPress websites tussendoor. Dat is inderdaad een hoop, hoor ik je denken. Maar wat hebben deze ‘stickers op mijn voorhoofd’ allemaal gemeen? Simpel.

Mindfulness. Spiritualiteit. Coaching.

Hierin heb ik mij over de jaren heen in weten te specialiseren. Vandaar dat ik het liefst ook video content produceer die raakvlakken hebben met deze genoemde drie onderwerpen.Mujhe Bharatiya (Ik houd van India)
Op mijn 16e zag ik mijn eerste Bollywoodfilm, Dilwale Dulhania Le Jayenge (release 1995), en ik was onmiddellijk verslaafd. Over de jaren volgden nog vele Indiase kunstwerken op het witte doek, vloog ik regelmatig op en neer naar Bharat (ook wel India genoemd tegenwoordig), leer ik Hindi en verdiep ik mij al te graag in het Hindoeïsme.

Boekenworm
Hiernaast ben ik dol op het vergaren van kennis door middel van het openslaan van een gebundeld stapeltje papieren met gedrukt inkt. Boeken over mindfulness, spiritualiteit, business en mindset verslind ik als een vegetarische Big Mac. Neale Donald Walsch (o.a. Gesprekken met God) is mijn guru (al weet hij dit zelf waarschijnlijk niet eens), gevolgd door de Bhagavad Gita, Michael Pilarzcyk, Napoleon Hill, Robert Kiyosaki, Andrew Carnagie en Dan Lok. YouTube helden á la Dandapani en Vishen Lakhiani volg ik ook voor inspiratie!

Missie
Mijn missie is om authentieke verhalen van mensen vast te leggen op video. Deze kunnen mensen, inspireren, motiveren en bewust laten worden van hun eigen leven. Hierdoor is de kans groot dat zij even stil staan bij de situatie waar zij zich momenteel in bevinden. Dankzij deze stilte verkrijg je helderheid, wat weer leidt tot overzicht. En met dit overzicht kunt je aan de slag om de mooiste versie van jezelf te worden.


Mijn eigen zakelijke video? Ik ben geïnteresseerd!
Wil je graag in contact komen met ons om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn om een zakelijke video te maken voor jouw evenement, lezing of workshop m.b.t. mindfulness, spiritualiteit of coaching? Bel, e-mail, vul het contactformulier in, SMS of Whatsapp ons dan. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos!

Ja. Ik wil graag meer weten over een zakelijke video maken voor mijn bedrijf!