Over ons

HappyZenHeart is een video productiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van videoproducties voor websites, ZZPers/ freelancers en social media m.b.t. introductie- en evenementen op het gebied van mindfulness, spiritualiteit en coaching.

Denk hierbij aan video’s voor evenementen over: yoga (asana) en meditatie (dhyana), hindoeïsme, boeddhisme, coaching onderwerpen (b.v. stress, burn-outs en de wet van aantrekkingskracht), spiritualiteit (b.v. BDE’s – bijna-doodervaringen, God, aura’s en meer!) en schrijvers van spirituele boeken.

Wij maken kortom video’s, specifiek bedoeld voor promotie op het internet.

Waarom video?
Tegenwoordig hebben websitebezoekers veel meer haast dan jaren geleden en worden webteksten niet meer echt gelezen, maar ‘gescanned’. Daarom zijn websitevideo’s, ook wel liefkozend ‘snackvideo’s’ de ‘nieuwe gelezen content’. Video werkt maar liefst 60% beter dan tekst op een website.

Mensen zijn van nature uit, erg vatbaar voor visuele prikkels die te maken hebben met mensen, geluid en beweging. Dankzij het presenteren van wie je bent als mens zijnde en de daarbij horende dienst(en) of product(en) die je vertegenwoordigt, krijgen (potentiële) klanten sneller een binding met jou en wekt het uiteraard vertrouwen op.

Kortom, je maakt je website veel persoonlijker en menselijker, met het gevolg dat klanten eerder geneigd zijn langer te blijven op jouw website en hierdoor uiteraard de kans groter wordt dat er een conversie gepleegd wordt.

Voordelen van een websitevideo
+ video’s zijn makkelijker te verspreiden via social mediakanalen
+ video’s op YouTube zijn snel vindbaar op organische wijze (Google)
+ video’s houden de aandacht meer vast van de bezoeker
+ video’s zijn conversie verhogend
+ video’s laten het menselijke aspect achter een bedrijf/ dienst/ product/ expertise zien

Deze video’s kunnen vervolgens ingezet worden op bijvoorbeeld:

– Websites
– Social mediakanalen: Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn
– Videokanelen: YouTube en Vimeo
– Nieuwsbrief

Wat voor video’s maken wij?
Hieronder een overzicht met korte beschrijvingen over onze dienstverleningen:

Promotie video’s voor evenementen, lezingen en workshops
Wij maken korte promotionele video’s met als doel om jouw evenement van te voren te promoten, inzetbaar op websites en social mediakanalen. Zeer handig om potentiële bezoekers kennis te laten maken met jouzelf als organisator en/of spreker, zodat ze van te voren al een beeld hebben wat het evenement, de lezing of de workshop te bieden heeft.

Lees meer over promotie video’s voor evenementen, lezingen en workshops


Evenement video’s
Een mooi videoverslag nodig over jouw lezing over yoga, jouw seminar over mindfulness of jouw workshop over vedisch koken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze video’s worden vooral ingezet om terug te blikken op het evenement zelf, ter promotie van een volgend evenement (kijkers kunnen dankzij de evenement video zien wat de sfeer en de kwaliteit was van het desbetreffende evenement) of het wordt ingezet om waardevolle informatie dat besproken werd op het evenement weer te geven.

Lees meer over evenement video


Aftermovie voor jouw evenement

Wij filmen ook aftermovies voor jouw evenement die zorgen voor een onvergetelijke herinnering, maar ook bruikbaar zijn als referentie en ter promotie voor een nieuw evenement in de nabije toekomst.
Deze video’s zijn meestal erg kort van duur (rond 1 minuut) en zorgen voor een ‘mini- boost’ van de sfeer dat het desbetreffende evenement had. Meestal wordt een aftermovie samen geboekt met een evenement video en een promo video in hetzelfde pakket.

Lees meer over aftermovies


Introductie/ Promotie video’s voor ZZPers en Ondernemers

Ook produceren wij korte introductie video’s, speciaal bedoeld voor zelfstandigen (ZZPers/ freelancers), die gespecialiseerd zijn in diensten of producten op het gebied van mindfulness. Bijvoorbeeld een yogadocent, openbaar spreker, life coach, (regressie-, hypno-) therapeut en auteurs van mindfulness/spirituele boeken.

Deze video’s onderscheiden zich doordat ze to-the-point en krachtig zijn plus de WWW’s beantwoorden:

Wie ben je? (Identiteit: verkoop jezelf!)
Wat doe je? (Expertise)
Waarom moet een klant bij jou zijn? (USP’s)
Waar zit je gevestigd? (Locatie)

Lees meer over introductie video’s voor ZZPers en Ondernemers


Wat zijn de prijzen van het maken van een video?
Over onze tarieven zijn we erg transparant en recht door zee naar jou als klant toe. Geen kleine lettertjes en geen bijkomende kosten tijdens- of het proces. What you see is what you get!

Lees meer over tarief m.b.t. het maken van een video.

Waarom zou iemand bij ons een video moeten laten maken?
Naast het afleveren van een fraaie video die direct inzetbaar is op je website, social mediakanalen, videokanalen of nieuwsbrief krijg je van ons ook geheel kosteloos promotie via:

Onze b-to-c website HappyZenHeart.nl
Deze website is speciaal bedoeld ter promotie van jouw evenement, workshop, lezing of gespreksgroep!

Onze social media kanalen
Ook promoten wij jouw video en evenement via ons Facebook-, Twitter-, YouTube- en Instagram kanaal.

HappyZenHeart nieuwsbrief
En als laatste promoten wij jouw video en evenement via het versturen van onze nieuwsbrief d.m.v. tekst, een afbeelding en een link naar jouw evenement pagina op happyzenheart.nl toe.

Lees meer over gratis promotie voor jouw evenement, workshop en lezing.


Mijn eigen zakelijke video? Ik ben geïnteresseerd!
Wil je graag in contact komen met ons om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn om een zakelijke video te maken voor jouw evenement, lezing of workshop m.b.t. mindfulness, spiritualiteit of coaching? Bel, e-mail, vul het contactformulier in, SMS of Whatsapp ons dan. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos!

Ja. Ik wil graag meer weten over een zakelijke video maken voor mijn bedrijf!