HappyZenHeart.nl

HappyZenHeart.com en HappyZenHeart.nl: wat is het verschil?
Onder het merknaam HappyZenHeart bieden wij onze diensten onder maar liefst twee websites aan:

HappyZenHeart.com (b-to-b)
Hier bieden wij onze diensten aan: het maken van video’s die ter promotie dienen van evenementen, diensten of personen. Deze website is puur zakelijk en uitsluitend voor benadering naar bedrijven, ZZPers of instellingen bedoeld.

Zo zijn wij gespecialiseerd in maar liefst drie categorieën: promotie video’s (voor ondernemers/ ZZPers die hun expertise willen aanbieden), event video’s (impressie van een lezing, workshop of evenement) en aftermovies (kort na-verslag en tegelijkertijd een teaser voor het volgende evenement).

Meer weten over een promotie video voor ondernemers/ ZZPers, evenement video of aftermovie?

HappyZenHeart.nl (b-to-c)
Dit is een platform ter promotie van alle evenementen, workshops, lezingen en groepsgesprekken op het gebied van mindfulness, spiritualiteit, human interest en coaching. Deze website is puur voor consumenten bedoeld, die jouw aankoop bij ons ondersteund m.b.t. de promotie van jouw evenement. Het doel van deze website is dan ook om de naamsbekendheid van jouw eigen organisatie te vergroten en verkoop van tickets te boosten.

Mocht je als klant zijnde met ons in zee gaan m.b.t. een videoproject, dan krijg je geheel kosteloos promotie op deze website. Alleen klanten die een project met ons hebben afgenomen komen in aanmerking voor gratis promotie aangaande hun eigen evenement, lezing of workshop.

GRATIS promotie voor jouw evenement, lezing of workshop!
Wat wordt er precies gepromoot op de website van HappyZenHeart.nl en op welke wijze?

#1 Jouw videoproject in samenwerking met HappyZenHeart
De video(‘s), geproduceerd door ons komen ook uiteraard op de website te staan, waardoor bezoekers meteen kunnen kennismaken met jouw evenement, lezing of workshop.

#2 Jouw eigen evenement, workshop of lezing 
Aan de hand van een geheel eigen pagina wordt jouw evenement beschreven, inclusief afbeeldingen, onze video(s) en een rechtstreekse link naar de pagina waar klanten direct een ticket kunnen aanschaffen.

#3 Logo met link
Op de homepage verschijnt er een logo van jouw bedrijf met directe (getypte) link naar jouw eigen bedrijfswebsite.

#4 Kalendervermelding
Op de homepage kom jij met je evenement, lezing of workshop inclusief titel, sub-titel, datum en afbeelding op onze evenementen kalender te staan. Op deze manier wordt het desbetreffende evenement duidelijk, kort en krachtig gepresenteerd naar de bezoeker toe.

Let’s double the fun: Social media promotie!
Naast alle bovenstaande promotionele website activiteiten, krijg je bij ons als klant ook gratis promotie via onze social mediakanalen:

# Facebook: vermelding evenement d.m.v. post (tekst en banner), video en kalenderpunt,
# Twitter: vermelding evenement d.m.v. tweet (tekst en afbeelding), en video,
# Instagram: vermelding evenement d.m.v. post (tekst en afbeelding) en video,
# YouTube: vermelding van evenement d.m.v. post video inclusief beschrijving en link naar evenementpagina,
# Vimeo: vermelding van evenement d.m.v. post video inclusief beschrijving en link naar evenementpagina.

Let’s triple the fun: Nieuwsbrief promotie!
De laatste wijze waar wij graag jouw evenement, lezing of workshop aandacht geven onder (potentiële) klanten en geïnteresseerden is via onze ‘oldschool’ nieuwsbrief die wij twee- wekelijks in de digitale postvakjes gooien van onze leden.

HappyZenHeart.nl: alle evenementen, lezingen en workshops op en rijtje!

Neem eens een kijkje op de website van HappyZenHeart.nl waar alle evenementen, lezingen, workshops op het gebied van mindfulness, spiritualiteit en coaching worden gepromoot!


Mijn eigen zakelijke video? Ik ben geïnteresseerd!
Wil je graag in contact komen met ons om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn om een zakelijke video te maken voor jouw evenement, lezing of workshop m.b.t. mindfulness, spiritualiteit of coaching? Bel, e-mail, vul het contactformulier in, SMS of Whatsapp ons dan. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos!

Ja. Ik wil graag meer weten over een zakelijke video maken voor mijn bedrijf!