Introductie video – ZZPer/ Ondernemer

Tegenwoordig hebben bewegende beelden in de vorm van video steeds meer terrein gewonnen op het internet. Je hoeft alleen maar je social media te openen en de persoonlijke en individuele filmpjes vliegen je al om de oren. Video is nu eenmaal een zeer geschikt medium om kort en krachtig als MKB- bedrijf of ZZPer jouw eigen en unieke product of dienstverlening te promoten! En video is nu niet meer weg te denken uit het marketing landschap, dat niet meer louter uit geschreven teksten en afbeeldingen bestaat. Video has arrived and it’s here to stay!

Een video spreekt meer dan 1000 woorden
Waarbij een kleine tien jaar geleden websitebezoekers nog de tijd namen om hele lappen tekst te lezen, is dit anno 2016 totaal niet meer het geval.
Websitebezoekers zijn lui. Superlui zelfs. Ze scannen teksten meer en speuren kopjes, conclusies en intro’s af op woorden die bij hun de gevoelige snaar raken. In feite is het doel van een websitetekst meer bedoeld voor de zoekmachines, zoals Google bijvoorbeeld, dan om het te lezen. Hierbij neemt SEO, het op organische wijze gevonden worden, tegenwoordig de nummer 1 topprioriteit in.

Websitebezoekers worden tegenwoordig veel meer geprikkeld en blijven langer hangen op een website d.m.v. videobeelden. Vandaar dat video een zeer geschikt medium is om een dienst of een product te promoten. Ook is het conversiegehalte stukken hoger wanneer er videomateriaal is toegevoegd aan een webpagina. Internetvideo’s zijn meestal korte filmpjes met een gemiddelde speelduur van tussen de 3 en 7 minuten, die je kunt zien als een digitaal tussendoortje. Met als doel een bezoeker nieuwsgierig te maken, tot actie aan te zetten of een aankoop te laten doen.

Waarom video?
Video is een kwetsbaar medium, want je bent nu eenmaal als ZZPer of bedrijf zijnde een open doelwit. Je kunt jezelf immers niet meer verstoppen achter een telefoongesprek of een prominent logo dat op een website staat te pronken. De kijker ziet nu letterlijk en figuurlijk het gezicht achter het bedrijf! Maar weet dat dit veel voordelen met zich meebrengt. Ongeacht de grote van het bedrijf, klanten willen nu eenmaal niet te maken hebben met een robot, maar met iemand van vlees en bloed. Een video van professionele kwaliteit zal ervoor zorgen dat het bedrijf, de ZZper of de expert transparanter wordt, de dienstverlening, het product of de expertise sneller duidelijker wordt en mensen eerder een band krijgen met het bedrijf of de persoon in kwestie zelf.

Voordelen van een Introductie video:

+ video’s zijn makkelijker te verspreiden via social mediakanalen
+ video’s op YouTube zijn snel vindbaar op organische wijze
+ video’s houden de aandacht meer vast van de bezoeker
+ video’s zijn conversie verhogend
+ video’s laten het menselijke aspect achter een bedrijf/ expertise zien

HOEVEEL KOST EEN INTRODUCTIE VIDEO VOOR ZZPERS EN ONDERNEMERS?

Mooi zo’n Introductie video voor ZZPers en ondernemers. Maar hoe gaan we te werk?
Het maken van een video over jouw unieke dienstverlening, product of expertise is maatwerk. Vandaar dat wij het proces onderverdelen in een paar stappen, die uiteindelijk zullen leiden naar het gewenste resultaat.

  1. Kennismaking per Skype, Facetime, belletje of face-to-face meeting, waarbij de primaire doelen zijn: kennismaken en het desbetreffende videoproject bespreken.
  2. Offerte mailen. Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen 24 uur een offerte gemaild waarin alle details staan vermeld m.b.t. jouw videoproject, zoals: prijs, plan van aanpak en de indeling van de draaidag.
  3. Filmen op event. Op de grote dag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig, zodat er bekeken kan worden
  4. Opleveren video. Binnen 48 uur kun je de eerste oplevering verwachten in je mailbox. Mocht de video niet geheel naar wens zijn, dan wordt de video aangepast. In totaal heb je als klant recht op maar liefst 3 videowijzigingen, hierna wordt de video definitief opgeleverd.
    Je krijgt uiteraard de video toe gemaild als mp4 formaat, zodat je het in je eigen bezit hebt. Uiteraard kunnen we je helpen met het plaatsen van de video op je website, mocht dit nodig zijn. 🙂
  5. Gratis promotie. Na het opleveren van de video houdt ons project gelukkig nog niet op! Als unieke service krijg je als klant bij HappyZenHeart ook nog eens gratis promotie van je evenement (uiteraard voordat de draaidag van je evenement plaatsvindt) op onze b-to-c website (happyzenheart.nl), nieuwsbrief en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en Vimeo). Na het opleveren van de video wordt het natuurlijk ook gepromoot op bovenstaande kanalen, compleet met beschrijving, link en (indien gewenst) het logo van je onderneming.

Ik wil graag kennismaken!
Is je interesse gewekt en wil je graag kennismaken om te zien of we m.b.t. jouw dienstverlening, product of expertise wat voor elkaar kunnen betekenen op videogebied?

Vul onderstaand formulier in en je hoort binnen 24 uur van ons.Niet geïnteresseerd in een Introductie video?
Misschien dat een Promotie video voor je evenement, lezing, seminar of lezing wat voor jou is.