Evenement video

Een mooie lezing, workshop of seminar organiseren over een mindfulness, spiritueel of coaching topic is het waard om herinnerd te worden voor de rest van je leven. Dit soort evenementen inspireren, motiveren en activeren bezoekers en kan hun leven veranderen op een positieve manier.

Door middel van het zo authentiek mogelijk in beeld brengen van jouw evenement op video, laat jij je bezoekers zien hoe de sfeer was, hoe professioneel jijzelf als spreker was (en uiteraard de organisatie) en het laat zien wat mensen gemist hebben die niet langskwamen!

Waarom een event video?
Een event video zorgt als eerste voor exposure: je laat jezelf als professional op een bepaald gebied zien of jouw bedrijf/ organisatie die ergens voor staat.

Ten tweede is video tegenwoordig hét nieuwe geschreven content. De spanningsboog van de gemiddelde websitebezoeker is erg kort. Websiteteksten worden daarom ook veelal gescanned in plaats van helemaal gelezen (zoals bij boeken nog wel het geval is). Korte en krachtige video’s zorgen ervoor dat de bezoeker geboeid en geïnteresseerd blijft, langer op jouw website blijven en aangespoord worden tot het nemen van een conversie.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschrijven voor een nieuwsbrief, een contactformulier invullen, een nieuwe webpagina bezoeken, een melding maken op social media of een aankoop doen van jouw dienstverlening of product!

Ten derde is een video flexibel inzetbaar op vele kanalen die zorgen voor exposure. Je kunt een video bijvoorbeeld in de nieuwsbrief plaatsen, op je website embedden of op de vele social media kanalen posten. Dit kan uiteraard leiden tot nog meer (potentiële) klanten. De mogelijkheden zijn tegenwoordig (bijna) eindeloos!

Last but certainly not least, kan een event video gebruikt worden om terug te blikken op een geslaagde dag en is het inzetbaar als een vooruitblik voor een volgend evenement.

HOEVEEL KOST EEN EVENEMENT VIDEO?

Mooi zo’n evenement video. Maar hoe gaan we te werk?
Het maken van een video over een lezing, workshop of seminar is maatwerk. Vandaar dat wij het proces onderverdelen in een paar stappen, die uiteindelijk zullen leiden naar het gewenste resultaat.

  1. Kennismaking per Skype, Facetime, belletje of face-to-face meeting, waarbij de primaire doelen zijn: kennismaken en het desbetreffende videoproject bespreken.
  2. Offerte mailen. Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen 24 uur een offerte gemaild waarin alle details staan vermeld m.b.t. jouw videoproject, zoals: prijs, plan van aanpak en de indeling van de draaidag.
  3. Filmen op event. Op de grote dag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig, zodat er bekeken kan worden 
  4. Opleveren video. Binnen 48 uur kun je de eerste oplevering verwachten in je mailbox. Mocht de video niet geheel naar wens zijn, dan wordt de video aangepast. In totaal heb je als klant recht op maar liefst 3 videowijzigingen, hierna wordt de video definitief opgeleverd.
    Je krijgt uiteraard de video toe gemaild als mp4 formaat, zodat je het in je eigen bezit hebt. Uiteraard kunnen we je helpen met het plaatsen van de video op je website, mocht dit nodig zijn. 🙂 
  5. Gratis promotie. Na het opleveren van de video houdt ons project gelukkig nog niet op! Als unieke service krijg je als klant bij HappyZenHeart ook nog eens gratis promotie van je evenement (uiteraard voordat de draaidag van je evenement plaatsvindt) op onze b-to-c website (happyzenheart.nl), nieuwsbrief en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en Vimeo). Na het opleveren van de video wordt het natuurlijk ook gepromoot op bovenstaande kanalen, compleet met beschrijving, link en (indien gewenst) het logo van je onderneming.

Ik wil graag kennismaken!
Is je interesse gewekt en wil je graag kennismaken om te zien of we m.b.t. jouw lezing, seminar of workshop wat voor elkaar kunnen betekenen op videogebied?

Vul onderstaand formulier in en je hoort binnen 24 uur van ons.Niet geïnteresseerd in een Evenement video?
Misschien dat een Aftermovie voor jouw evenement, lezing, seminar of workshop wat voor jou is.