Aftermovie

Wil je een kort, maar powervolle impressie geven nadat je evenement, lezing, seminar of workshop is afgelopen? Met een aftermovie is dit geen enkel probleem! 

Waarom een aftermovie?
Een aftermovie heeft een gemiddelde speelduur van tussen de 1 en 2 minuten en laat specifiek alle highlights achter elkaar zien onder het genot van een stevige beat. Een aftermovie is bedoeld om jouw evenement te onderscheiden van je concurrent, waarbij je bovendien de sfeer in vogelvlucht laat zien naar je klanten als concurrenten toe. 

Welke gasten kwamen er? Wat was je doelgroep? Waar was het? Hoe was het aangekleed? Waar ging het over? Wat vonden bezoekers ervan?

Al deze vragen worden tijdens het bekijken van een aftermovie duidelijk naar de kijker toe. 

Een aftermovie is helaas niet los te boeken!
Omdat een aftermovie een ondersteunende en lichtere variant in feite is van een evenementvideo, is het logischer om een aftermovie voor een kleine meerprijs mee te boeken in de vorm van de volgende drie deals:

Deal #1 Promovideo + Aftermovie
Korte video (max. 3 min.) waarbij het evenement van te voren wordt geteased. Hierin wordt duidelijk wat de bezoeker te wachten staat m.b.t. opkomende lezing, seminar of workshop.

Prijs: Promovideo (€749,-) + Aftermovie (€249,-) = €998,-

Deal #2 Evenementvideo + Aftermovie
Video (max. 5 min.) waarin uitgebreid verslag wordt gedaan wat het evenement precies inhield. Er wordt hier vooral aandacht besteed aan de inhoud van desbetreffende lezing, seminar of workshop i.p.v. de sfeer en de gasten.

Prijs: Evenementvideo (€899,-) + Aftermovie (€249,-) = €1148,-

Deal #3 Promovideo + Eventvideo + Aftermovie 
Wil je de totale belevenis in kaart brengen m.b.t. jouw evenement? Dan is deze deal het voordeligst voor je. Je teased in feite met deze deal je evenement van te voren (Promovideo), je hebt een mooie uitgebreide video over de inhoud van je lezing, seminar of workshop (Eventvideo) en ten slotte laat je in vogelvlucht zien wat de highlights waren (Aftermovie).

Prijs: Promovideo (€749,-) + Eventvideo (€899,-) + Aftermovie (€249,-) = €1897,-

Korting = €97,-

Totaalprijs = €1800,- (€1897 – €97)

Mooi zo’n Aftermovie bij mijn evenement, lezing, seminar of workshop. video voor. Maar hoe gaan we te werk?
Het maken van een video over jouw evenement, lezing, seminar of workshop is maatwerk. Vandaar dat wij het proces onderverdelen in een paar stappen, die uiteindelijk zullen leiden naar het gewenste resultaat.

  1. Kennismaking per Skype, Facetime, belletje of face-to-face meeting, waarbij de primaire doelen zijn: kennismaken en het desbetreffende videoproject bespreken.
  2. Offerte mailen. Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen 24 uur een offerte gemaild waarin alle details staan vermeld m.b.t. jouw videoproject, zoals: prijs, plan van aanpak en de indeling van de draaidag.
  3. Filmen op event. Op de grote dag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig, zodat er bekeken kan worden
  4. Opleveren video. Binnen 48 uur kun je de eerste oplevering verwachten in je mailbox. Mocht de video niet geheel naar wens zijn, dan wordt de video aangepast. In totaal heb je als klant recht op maar liefst 3 videowijzigingen, hierna wordt de video definitief opgeleverd.
    Je krijgt uiteraard de video toe gemaild als mp4 formaat, zodat je het in je eigen bezit hebt. Uiteraard kunnen we je helpen met het plaatsen van de video op je website, mocht dit nodig zijn. 🙂 
  5. Gratis promotie. Na het opleveren van de video houdt ons project gelukkig nog niet op! Als unieke service krijg je als klant bij HappyZenHeart ook nog eens gratis promotie van je evenement (uiteraard voordat de draaidag van je evenement plaatsvindt) op onze b-to-c website (happyzenheart.nl), nieuwsbrief en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en Vimeo). Na het opleveren van de video wordt het natuurlijk ook gepromoot op bovenstaande kanalen, compleet met beschrijving, link en (indien gewenst) het logo van je onderneming.

Ik wil graag kennismaken!
Is je interesse gewekt en wil je graag kennismaken om te zien of we m.b.t. een aftermovie (in combinatie met een promo video of een evenement video) wat voor elkaar kunnen betekenen op videogebied?

Vul onderstaand formulier in en je hoort binnen 24 uur van ons.Niet geïnteresseerd in een Aftermovie?
Misschien dat een Introductie video voor jezelf als ZZPer, ondernemer of zelfstandige wat voor jou is.